Kruve har laget smittevernutstyr for kaffebarer

Frontline Defence Kit gjør det tryggere for de som ikke kan jobbe hjemmefra.

To baristaer med munnbind står bak disken i en kaffebar. Smittevernutstyret fra Kruve er en enkel løsning for de som ikke ønsker permanent beskyttelsesglass. Foto: Colourbox.com

Kruve er et canadisk selskap som lager spesialdesignede glass og annet tilbehør for spesialkaffe. I forbindelse med pandemien har de tatt utviklingen av tilbehør et skritt videre, og har laget smittevernutstyr for kaffebarer.

Vi har tidligere skrevet om Kruve sine kaffeglass, som optimaliserer smaksopplevelsen i hver eneste slurk. Nå har de utviklet beskyttelsesskjermer til å ha på disken i kaffebarer, slik at både kunder og ansatte blir bedre beskyttet mot smitte. For hver solgte beskyttelsesskjerm, doneres $1 til organisasjoner som jobber for å bekjempe covid-19.

Frontline Defence Kit

Kruves smittevernutstyr har fått navnet Frontline Defence Kit. Selskapet bestemte seg for å lage utstyret fordi kaffebransjen har blitt sterkt påvirket av pandemien. De hørte stadig vekk bekymringer fra baristaer og kaffebareiere, som er ekstra utsatt for smitte på grunn av kundekontakt. Selv om man er oppfordret til å være hjemme og utøve sosial distanse, er ikke dette alltid mulig. Derfor ønsket Kruve å utvikle smittevernutstyr som gjør det tryggere for de som ikke kan jobbe hjemmefra. Utstyret kan benyttes av alle som jobber over disk, slik som baristaer, apotekere og butikkarbeidere.

Tanken bak utstyret er å hjelpe til så godt de kan med smittebegrensning, samtidig som kaffebransjen kan holde seg levende. Utstyret består av et beskyttende glass som enkelt kan plasseres på disken. Beskyttelsesskjermen vil ha lang levetid dersom man tar godt vare på den. Den er også 100 % resirkulerbar.

Løsningen egner seg godt for små bedrifter som ikke ønsker å investere i permanent pleksiglass. Kruve sin beskyttelsesskjerm er en midlertidig løsning som kan hjelpe med beskyttelse i de periodene viruset herjer som verst. Selskapet oppfordrer likevel til å høre på de lokale myndighetene, og følge de gjeldende retningslinjene for smittevern.

Kilde: dailycoffeenews.com

Relaterte artikler