Kruve IMAGINE: Nye glass optimalisert for lattekunst

De nye glassene fra Kruve gir det perfekte lerretet for lattekunst.

En person heller steamet melk i et Kruve IMAGINE-glass Ønsker du å lage nydelig lattekunst? Da kan vi anbefale disse glassene. Foto: Kruve Inc

Kruve har tidligere sluppet to glass-serier beregnet for ulike typer kaffe – Kruve Propel for espresso, og Kruve EQ med ulike glass for mørkbrent og lysbrent kaffe. Nå har de sluppet en ny serie som er optimalisert for melkebaserte kaffedrikker og lattekunst.

Serien har fått navnet IMAGINE, og det er kun fantasien som setter grenser for hvor flott lattekunst man kan lage i disse glassene.

Bilde av nydelig lattekunst i et Kruve IMAGINE-glass

Glassene er spesialdesignet for lattekunst. Foto: Kruve Inc

Det perfekte lerretet

De nye glassene har et sfærisk indre design, noe som visstnok fremhever dynamikken som kreves for å helle melk i kaffen. De har et stort overflateareal, noe som gjør det mulig å lage episk lattekunst.

En illustrasjon av at Kruve IMAGINE-glassene er sfæriske

Glassene har et sfærisk design. Foto: Kruve Inc

Når baristaer skal lage lattekunst, pleier de som regel ikke å holde koppen i hanken – det vanlige er å holde koppen i hånda for best mulig kontroll over helleprosessen. På grunn av dette er hanken fullstendig fjernet på IMAGINE-glassene, og bunnen er designet på en måte som gjør at de er komfortable å holde.

En person heller steamet melk i et Kruve IMAGINE-glass

Bunnen av glasset er designet sånn at den er komfortabel å holde i hånden. Foto: Kruve Inc

IMAGINE kommer i tre ulike størrelser: 250 ml for kaffe latte, 200 ml for cappuccino og 150 ml for cortado. Glassene egner seg også for svart kaffe og ren melk. I tillegg fungerer de største glassene bra til profesjonell cupping.

To Kruve IMAGINE-glass står på en benkplate

Glassene kommer i tre ulike størrelser. Foto: Kruve Inc

På samme måte som de andre glassene til Kruve, er IMAGINE-glassene håndblåst med borosilikatglass. De er dobbeltvegget både for å sørge for at kaffen holder seg varm, og for at man ikke skal brenne seg når man holder i dem. Glassene kan vaskes i oppvaskmaskin.

Les mer om glassene på kruveinc.com.

Relaterte artikler