KRUVE Create for bedre lattekunst!

Nytt tilberedningsutstyr fra Kruve.

En barista heller steamet melk fra Kruve Create oppi et glass Med tre ulike hellekanter kan man lage enda bedre lattekunst. Foto: Kruve Inc

Kruve er et canadisk selskap som produserer kaffeutstyr av høy kvalitet. De har spesialisert seg på glass og tilbehør som skal heve kaffeopplevelsen. Det nyeste de har lansert, er Kruve Create – en melkepitcher med tre ulike hellekanter, som skal gjøre det enklere å lage bedre lattekunst.

Kruve startet en kickstarter-kampanje for at Kruve Create skulle bli en realitet. Målet deres var å samle inn 10 000 dollar, noe de nådde i løpet av bare 30 minutter – og totalt samlet de inn nesten 1,7 millioner kroner. Sammen med Kruve Create lanserte de to glass i en helt ny serie med porselensglass.

En barista heller steamet melk fra Kruve Create oppi et glass

Kruve Create tar lattekunsten til nye høyder! Foto: Kruve Inc

Bred, standard og smal hellekant

Det som gjør Kruve Create helt unik, er at den har tre ulike hellekanter: bred (20 mm), standard (12 mm) og smal (4 mm). Dette gjør at man enkelt kan tilpasse hellingen når man lager lattekunst, noe som gir både større fleksibilitet og mer kontroll. På denne måten er det enklere å skape bedre design.

Pitcheren kommer uten håndtak, slik at det er enkelt å bytte mellom de ulike hellekantene – selv i det samme designet. Dette gir mange flere muligheter enn man tidligere har hatt, og gir samtidig økt allsidighet og funksjonalitet. På utsiden har muggen et lag med silikon, både for å unngå at man brenner seg, og for å sørge for at man har et godt grep på muggen når man lager lattekunsten.

Pitcheren er avrundet, både på utsiden og innsiden. Dette gjør at steamingen av melken blir optimal, og man vil kunne få perfekt mikroskum hver eneste gang.

En hvit Kruve Create står ved sdien av en espressomaskin

Ved siden av Kruve Create, har de lansert nye porselensglass. Foto: Kruve Inc

Ny serie med porselensglass

Den nye porselensserien består så langt av en ny versjon av Kruve IMAGINE, det populære glasset deres som er optimalisert for lattekunst, og et helt nytt design på espressoglass. Dette glasset har fått navnet Kruve CASCADE, og minner i stor grad om Kruve PROPEL. Cascade har imidlertid ikke de såkalte «finnene» på innsiden av glasset som gjør at espressoen blandes når man snurrer på glasset. Til gjengjeld har Kruve gitt det nye glasset en konkav innside, slik at det er enkelt å røre med en skje. De har også endret på glassets form, slik at det er enkelt å stable glassene oppå hverandre. De ser da litt ut som et brusende fossefall – som er grunnen til at de har fått nettopp navnet ‘cascade’.

Både Kruve Create og de nye porselensglassene kommer enn så lenge i svart og hvitt, men selskapet har sagt at det er mulighet for en pitcher i rosegull dersom etterspørselen er høy nok. Produktene kan forhåndsbestilles på indiegogo.com.

Kilder: kruveinc.com

Relaterte artikler