Disse sjokoladetrøflene passer spesielt godt til en kopp nytraktet kaffe.
Dersom du ønsker å variere oppskriften, kan du bytte ut rom med annen likør. Foto: Colourbox.com
Trøflene kan oppbevares i en tett boks i kjøleskapet i opptil tre uker, og de kan også fryses. Dersom du lager en stor batch med sjokoladetrøfler, vil du altså alltid ha noe å servere dersom du får overraskelsesbesøk!
Disse sjokoladetrøflene er raske å lage, og holder seg lenge. Du kan også variere smaken på trøflene ved å bruke annen type rom, eller en annen type likør – her er det faktisk bare fantasien som setter grenser. Hva med å for eksempel prøve sjokoladetrøfler med Licor 43 og kaffe, for en herlig kombinasjon av sjokolade, kaffe og vanilje? Eller Kahlùa for ekstra sterk kaffesmak?
Det er vanskelig å tenke seg en bedre duo enn kaffe og sjokolade.
Enkelte sjokolader og kaffetyper passer spesielt godt sammen.
Ganachen blir faktisk så god at den kan spises alene!
Vi kommer aldri til å gå lei av matvarer med kaffesmak!