Disse godbitene kan for eksempel brukes som vertinnegaver – hvis de overlever så lenge!
Sjokoladedekkede kaffebønner er en deilig snack! Foto: Colourbox.comSjokolade og kaffe er en nydelig duo, og alle sjokolade- og kaffeelskere kommer til å hive seg over disse godbitene!
Du kan bruke de kaffebønnene du har for hånden, men mørkbrente kaffebønner vil nok fungere hakket bedre enn lysbrente. Mørkbrente kaffebønner komplementerer nemlig sjokolade svært godt, og lysbrente bønner kan bli for syrlige til at man smaker dem ordentlig gjennom sjokoladen.
Når det kommer til sjokoladen, kan du bruke din favoritt – alt fra mørk til hvit sjokolade blir kjempegodt!
De sjokoladedekkede kaffebønnene bør oppbevares i en lufttett beholder.
Tips!
Dersom du ønsker et tykkere lag med sjokolade, kan du gjenta steg 2–5 så mange ganger som ønskelig.
Dersom du ønsker en voksenversjon, kan du tilsette litt rom – eller annet brennevin – i den smeltede sjokoladen.
Disse cookiene nærmest smelter på tungen!
Fudge som nærmest smelter på tungen er perfekt sammen med kaffe!
Den søte drikken får en uslåelig kombinasjon av smaker.
Lag din egen sjokoladesaus!