Fudge som nærmest smelter på tungen er perfekt sammen med kaffe!
Fudge smaker ekstra godt sammen med nytraktet kaffe! Foto: Colourbox.comFudge er en type karamell, men til forskjell fra klassisk karamell er den lett og luftig. Denne oppskriften på espressofudge inneholder sjokolade og kanel, og er perfekt ved siden av en kopp nytraktet kaffe.
Denne oppskriften gir deg deilig og myk espressofudge som nærmest smelter på tungen. Ikke bare smaker det nydelig, men det er også den perfekte bursdags-, jule- eller vertinnegaven!
Når fudgen oppbevares i kjøleskapet, vil den ha en holdbarhet på opptil 2 måneder. Den kan også fryses.
* Dersom du ikke har utstyret til å lage espresso, kan du også bruke sterkt brygget kaffe.
Disse sjokoladekakebitene med sjokoladeglasur smaker ikke bare digg – de er også enkle å lage.
Disse sjokoladetrøflene passer spesielt godt til en kopp nytraktet kaffe.
Det er vanskelig å tenke seg en bedre duo enn kaffe og sjokolade.