«Pølsa» Pettersen elsker kaffe – men vet ikke hvordan den skal lages

Øystein «Pølsa» Pettersen bryr seg ikke stort om etablert praksis når han lager kaffe på den proffe espressomaskinen sin.

– Jeg liker god kaffe bedre enn vond kaffe, men utover det er jeg ikke noe kresen. Jeg fyller ikke engang på nytt vann hver dag, forteller Øystein «Pølsa» Pettersen. Foto: Sjo og Floyd

Transkripsjon av video

Øystein «Pølsa» Pettersen:

Spiller jo ikke noen rolle om du lager kaffen rett eller feil. Så lenge du liker’n, lager du den perfekt!

Jeg pleier å lukte på den først. Gjerne ved maskinen – ikke sant, vi er jo kompiser. Og den lukter … kaffe. Tro det eller ei. Det lukter faktisk kaffe. Og det er jo bra! Og så smaker vi på den. Og den … ja – ikke sant! Det spiller ikke noen rolle hva baristaene sier at jeg har gjort feil her nå, for den her synes jeg smaker kjempegodt. Den smaker … JA!

Så drikker jeg kaffen min sånn, jeg. Så kan du drikke kaffen din sånn som du vil. Det spiller ikke noen rolle for meg – bare du drikker den kaffen du liker.

Relaterte artikler