Faema E71E vinner Red Dot Award for 2019

FAEMA E71E vinner den prestisjetunge Red Dot Award 2019 for produktdesign.

Den internasjonale juryen har valgt det prisvinnende prosjektet for espressomaskinen Faema E71E, og omtaler det som «outstanding design».

Forestill deg en maskin som imøtekommer kaffespesialisters behov, samtidig som den vekker interessen til enhver barista. E71E er designet for de som ikke aksepterer et kompromiss på kaffen de ønsker å tilby sine kunder, og for de som ikke avviser manuelle ferdigheter og rett og slett ønsker å samhandle tett med maskinen.

Hvorfor er den så spesiell?

  • Det patenterte Faema GTI varmesystem
  • Banebrytende steamrør
  • Justerbar trykkinnstilling
  • Nye gruppehoder

De nye gruppehodene

Takket være de uavhengige gruppene, kan E71E styre spesifikke temperaturer for optimal kaffe. I tillegg garanterer den hydrauliske kretsen med GTi-styresystemet en perfekt styring av infusjonstider: en perfekt kombinasjon for samtidig å sikre høy termisk stabilitet og forbedring av hver kaffesorts profil. Takket være det ergonomiske og intuitive displayet dedikert til hver av gruppene, er det enda enklere å samhandle med E71E.

De nye filterholderne

De nye, redesignede håndtakene (i treversjon) er designet for å gi maksimal ergonomi og komfort. I tillegg vil valgfrie nye filterholdere være tilgjengelige.

Det nye steamsystemet

Redesignet for å gi større fleksibilitet, er de nye steamrørene en av maskinens mest innovative funksjoner. Deres lengde er økt for å tillate baristaer å jobbe med større mugger, mens de isolerte rørene gjør steamingen mer ergonomisk og sikkert, og tilrettelegger for enkel rengjøring etter bruk. Bevegeligheten og lengden på rørene gjør at de er ergonomisk tilpasset enhver baristas ønsker.

Sett ditt eget preg

  • Hver barista kan tilpasse forskjellige elementer, for eksempel panelet, hodene til de nye gruppene og dekslene på steam, samt filterholdernes håndtak.
  • Filterholdere i rustfritt stål er også tilgjengelig.
  • Valgfritt bakgrunnsbelyst bakpanel.

Finn ut mer på primulator.no og YouTube.com.

Relaterte artikler