De’Longhi lanserer La Specialista Prestigio

Kaffemaskinen opererer i grenseland mellom vitenskap og kaffekunst!

Brad Putt lener seg på en kjøkkenbenk med en kaffekopp i hånden, og med De’Longhi sin nye kaffetrakter i bakgrunnen Brad Pitt har hovedrollen i De’Longhi sin internasjonale kampanje. Foto: De’Longhi

Er du på jakt etter det nyeste innen manuelle kaffemaskiner av høy kvalitet, bør du se nærmere på De’Longhi sin La Specialista Prestigio.

I den nye La Specialista Prestigio kombineres vitenskapen som trengs for å lage perfekt kaffe med ekte barista-håndverk. De’Longhis forsknings- og utviklingsgruppe har jobbet sammen med kaffeeksperter og brukt tusenvis av timer på å finjustere La Specialista Prestigio. Det har resultert i en maskin som opererer i grenselandet mellom vitenskap og kaffekunst.

Barista-style 

– Vi ser at forbrukermønsteret endrer seg og at det helt klart er en sterk økning og trend med barista-style på hjemmebane, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager på De’Longhi Scandinavia. – La Specialista Prestigio har skreddersydd hvert steg i kaffebryggeprosessen, og gir deg total kontroll – fra valg av kaffebønner til ferdig kopp. Vitenskap og innovasjon har stått sentralt gjennom hele designprosessen til La Specialista Prestigio, slik at du får den ekte barista-opplevelsen.

– Denne modellen bruker innovativ maskinteknologi som ingen andre enn De’Longhi har. Kvernteknologi med sensorer kalibrerer kaffebønnene dine, mens smart tamping bruker korrekt trykk uten å skape problemer eller søle den nymalte kaffen. Alt er designet for å skape en autentisk baristaopplevelse hjemme på ditt eget kjøkken, forteller Ekelund.

Produktbilde av kaffetrakteren La Specialista Prestigio fra De’Longhi

Vitenskap og innovasjon har stått sentralt gjennom hele designprosessen til La Specialista Prestigio. Foto: De’Longhi

La Specialista Prestigio

Dette er noe av det som gjør La Specialista Prestigio så spesiell:

 • Kvernteknologi med sensor
  Åtte nivåer med kverningsgrader gir presis kontroll og variasjon. Nivå 1 er den fineste og nivå 8 den groveste innstillingen. Siden hver blend med kaffebønner er unik, har vi valgt å lage så mange nivåer for å gi maksimal aroma fra de bønnene du velger. 
 • Aktiv temperaturkontroll
  Maskinen har tre temperaturinnstillinger mellom 90 og 96 grader for å kunne utnytte ulike kaffebønners egenskaper best mulig. Vanntemperaturen kontrolleres presist gjennom hele bryggeprosessen, noe som gir stabil temperatur for konsistent smaksutnyttelse.
 • Smart tamping
  La Specialista Prestigios smarte tampeløsning gir konsistent trykk, og du unngår å søle nymalt kaffe på kjøkkenbenken.
 • Tre automatiske «one touch»-oppskrifter
  La Specialista Prestigio har tre kaffeoppskrifter som du kan velge med kun ett trykk. Velg mellom espresso, kaffe og americano. 
 • Dynamisk pre-trakting
  Dette utnytter kaffebønnenes egenskaper best mulig ved å justere lengden på pre-traktingen basert på hvor sterk kaffen skal være. Prosessen sørger for at vannet distribueres helt likt over kaffen gjennom bryggeprosessen.
 • Manuell melkeløsning
  La Specialista Prestigios My LatteArt melkeskummer gir alle kaffeelskere muligheten til å være kreativ. Du kan skape silkemykt skum og lage din egen lattekunst. 

De’Longhi La Specialista Prestigio er tilgjengelig i ledende elektroforhandlere over hele landet, og veiledende pris er 10.659,-. 

Visste du forresten at Brad Pitt har hovedrollen i De’Longhi sin internasjonale kampanje «Perfetto – fra bønne til kopp»?

Relaterte artikler