Bli en hjemmebarista med De’Longhi La Specialista Arte Evo

En innovativ kaffemaskin med det nyeste innen kaffeteknologi!

En De’Longhi La Specialista Arte Evo står på en kjøkkenbenk Foto: De’Longhi

Den italienske kaffeutstyrsprodusenten De’Longhi har nylig lansert en helt ny kaffemaskin: La Specialista Arte Evo. Den kan lage både varme og kalde kaffedrikker, inkludert kaldbrygget kaffe!

Som alle kaffemaskinene fra De’Longhi har La Specialista Arte Evo et stilrent og elegant design. Den passer derfor inn på alle typer kjøkken, hjemme som på hytta. I tillegg har den et kompakt design, noe som gjør at den får plass selv på de minste kjøkken!

Lager både varm og kald kaffe

Noe av det mest revolusjonerende med De’Longhi sin La Specialista Arte Evo er nok den nye teknologien Cold Extraction. Den gjør nemlig at det er mulig å lage kaldbrygget kaffe på under fem minutter – noe som er vesentlig mindre enn standardtiden på 12–24 timer! Dette klarer kaffemaskinen å oppnå ved å bruke et høyt trykk for å få en perfekt balansert kaffeekstraksjon.

Det medfølger et såkalt baristakitt, som inneholder alt du måtte trenge for å begynne ferden som hjemmebarista, inkludert en doserings- og tampeguide. Denne guiden gjør at du enkelt lærer deg hvordan du skal tampe kaffe på riktig måte, samt hvor mye kaffe som skal brukes til ulike oppskrifter.

Maskinen har åtte innstillinger for kverning, slik at du kan tilpasse kaffens malingsgrad etter hva slags kaffe du skal lage. I tillegg har La Specialista Arte Evo en My LatteArt-dampstav, som gjør at du kan steame melk selv. Du kan derfor øve deg på å lage din egen lattekunst, som en ekte barista!

De’Longhi La Specialista Arte Evo er i salg hos utvalgte forhandlere. Veiledende pris er 7999,–.

Les mer om De’Longhi på delonghi.com.