Rivelia fra De’Longhi er en banebrytende nyhet

Maskinen lar deg enkelt veksle mellom ulike typer kaffe.

En gråblå Rivelia-kaffemaskin fra De’Longhi står på en kjøkkenbenk Foto: De’Longhi

Rivelia er den nyeste og mest avanserte innovasjonen fra den italienske kaffespesialisten De’Longhi. Rivelia er nemlig en helautomatisk kaffemaskin med utskiftbare kaffebønnebeholdere, slik at du enkelt kan variere mellom ulike typer kaffe.

De’Longhi kommer stadig vekk med spennende nyheter. I forbindelse med lanseringen av Rivelia kommer også det andre kapittelet i den globale kampanjen deres «Perfetto», med Brad Pitt som merkevareambassadør.

Lekkert og innovativt

Rivelia er den perfekte kaffemaskinen for deg som ønsker å eksperimentere med ulike typer kaffebønner. Maskinen er nemlig den første som kommer med det innovative systemet «Bean Switch System». Den har to ulike bønnebeholdere, og det er mulig å veksle mellom de to beholderne for å utforske forskjellige kaffebønner og tilpasse kaffen etter egne preferanser.

Kaffemaskinen kommer også med såkalt «Bean Adapt Technology». Denne teknologien sørger for å velge riktige bryggevariabler når det kommer til blant annet temperatur og malingsgrad, avhengig av hva slags kaffebønner som brukes. Det er mulig å lagre opptil seks forskjellige innstillinger.

Rivelia kan lage 16 ulike kaffedrikker. Den har en fargeskjerm med brukervennlig grensesnitt, og viser animasjoner slik at du kan følge med på prosessen fra bønne til kopp. I tillegg lar maskinen deg lage perfekt melkeskum, uavhengig av om du bruker kumelk eller plantebaserte melkealternativer.

Maskinen har et lekkert design, og kommer i fargene sort og gråblå. Den er i salg hos utvalgte forhandlere landet over fra og med oktober. Veiledende pris er 9 199,–.

Relaterte artikler