De’Longhi La Specialista Maestro lager kaldbrygget kaffe på fem minutter

Nå trenger du ikke lenger planlegge kaldbrygg 24 timer i forveien!

En De’Longhi La Specialista Maestro står på en kjøkkenbenk La Specialista Maestro er perfekt for både hjemmebaristaer og for serveringssteder. Foto: De’Longhi

Elsker du kaldbrygget kaffe, men har ikke tålmodighet til å vente i 24 timer? Da bør du ta en titt på De’Longhi sin oppdaterte versjon av La Specialista Maestro.

Kaldbrygget kaffe har blitt superpopulært, og populariteten fortsetter å øke. Kaffen får nemlig mye sødme, og kan nytes som den er eller brukes som base i iskaffe. Ulempen er imidlertid at kaffen må trekke i opptil 24 timer. Det er her De’Longhi kommer inn i bildet; med den nye versjonen av La Specialista Maestro kan du nemlig lage kaldbrygget kaffe på under fem minutter.

Innovativ teknologi

De’Longhi har lansert nye La Specialista Maestro som et svar på trenden med kaldbrygget kaffe. Med en såkalt Cold Extraction Technology lager maskinen kaldbrygget kaffe på under fem minutter.

Hvis du har fulgt med i timen, vet du at grunnen til at kaldbrygget kaffe trenger så lang tid, er for at vannet skal klare å trekke ut smakene fra kaffen. De’Longhi har imidlertid klart å løse denne utfordringen med en ny, innovativ teknologi utviklet i samarbeid med Specialty Coffee Association (SCA). Maskinen klarer nemlig å beregne riktig malingsgrad, riktig mengde vann og riktig temperatur, og tilfører deretter et nøye kalkulert trykk som sørger for en optimal og balansert kaffeekstraksjon.

Mange tilpasningsmuligheter

La Specialista Maestro har åtte ulike innstillinger for kverning og fem innstillinger for temperaturer. Det betyr at man enkelt kan tilpasse bryggevariablene etter malingsgrad og hvilke kaffebønner man bruker, og dermed oppnå optimal ekstraksjon. Høres dette innviklet ut? Fortvil ikke – maskinen kommer også med åtte forhåndsinnstilte programmer for både varme og kalde kaffedrikker.

I tillegg har maskinen doserings- og kvalitetskontroll, og er utstyrt med to sensorer som sikrer korrekt dosering når man justerer kaffens malingsgrad. Den har også automatisk tamping, som sikrer et jevnt resultat hver eneste gang. Når det kommer til steaming av melk, kan man enten benytte seg av dampstaven som følger med, eller bruke den automatiske melkesteamingsfunksjonen.

Veiledende pris for La Specialista Maestro er 16 799,-. For mer informasjon, se delonghi.com.

Relaterte artikler