Ny kaffemaskin fra De’Longhi

Kaffetrakteren har 21 forhåndsinnstilte programmer.

Primadonna Soul, De'Longhi sin nye kaffemaskin, står på et bord og trakter kaffe. Primadonna Soul kommer blant annet med en helt ny innovativ bønneteknologi.

Den nye kaffemaskinen til De’Longhi heter Primadonna Soul og kommer med «Bean Adapt Technology» – en helt ny innovativ bønneteknologi som skal sørge for å ivareta kaffebønnenes spesielle egenskaper slik at du får det ypperste hver gang du tilbereder en kopp med kaffe. 

De’Longhi sin nye kaffemaskin Primadonna Soul er utstyrt med «Bean Adapt Technology» som er en innovativ teknologi som sørger for at maskinen maler hver eneste kaffebønne optimalt for å ivareta bønnens spesielle egenskap. Resultatet er at du får en helt ny smaksopplevelse ved at maskinen selv justerer malingsgrad, dosering og tilberedningstemperatur til dine kaffebønner.

Stor variasjon og nye oppskrifter

Kaffetrakteren har hele 21 ferdigstilte programmer, og sammen med det patenterte melkesystemet «latte crema» får du mange muligheter med De’Longhis nye kaffemaskin. Du kan velge mellom å lage en kopp kaffe til deg selv, Coffee-to-Go eller en hel serveringskanne med inntil 6 kopper kaffe. I tillegg får du også tilgang til nye og smakfulle oppskrifter, for eksempel «The True Brew Over Ice» som gir en glatt og fyldig iskaffe.

– Kaffe er viktig for mange og har i en lang tid vært det sosiale limet. Nå som stadig flere arbeider hjemme ser vi en økende interesse og etterspørsel etter å tilberede favoritt drikkene hjemme. Vi har derfor lagt ekstra stor vekt på ny teknologi som optimaliserer og ivaretar kaffebønnens spesielle egenskaper, og som i tillegg tilbyr er bredt spekter av oppskrifter og muligheter. Kun det beste er godt nok, sier Ulrika Ekelund, Marketing Manager hos De’Longhi Scandinavia.

Kaffetrakteren selges hos ledende elektroforhandlere over hele landet.

Les mer på De’Longhi sin hjemmeside.

Relaterte artikler