Billige kaffetraktere leverte dårligst kaffe

TV 2 gjennomførte nylig en test der traktere fra den aller billigste til den desidert dyreste ble testet.

En kvinne skjenker kaffe i koppen til en annen kvinne, som signaliserer at hun har fått nok. Foto: Colourbox.com

Bruker du kaffetrakter daglig? Det gjør de fleste av oss. Den kan settes på når du går i dusjen om morgenen, så kaffen er klar når du er ferdig!

Men før du skal sette på kaffen, er det jo essensielt at du har en kaffetrakter. Er det så noen traktere som er bedre enn andre? TV 2 hjelper deg hadde nylig en test der traktere fra den aller billigste til den desidert dyreste ble testet.

Dyreste var best

En del tenker vel som så at det hadde vært morsomt om en av de billige variantene kunne stikke av med tittelen som beste trakter. Hvem liker ikke å gjøre et godt kjøp? Dessverre var det ingen av de billige trakterne som kom gjennom nåløyet. De hadde for lav traktetemperatur og de brukte for lang tid.

Vinneren var testens dyreste, og ifølge de tre testerne var det ingen tvil. Den beste trakteren er dyr, men om du drikker mye kaffe og bruker trakteren ofte, vil jo prisen per kopp synke etter hvert. Og gleden ved en super versus en grei kopp kan være verd å betale for, om lommeboken tillater det. Du kan se hele testen på TV2.no.

Relaterte artikler