Den perfekte vekkerklokken for B-mennesker

Hvem sier nei takk til nytraktet kaffe på senga hver morgen?

En kvinne sitter i sengen og holder en kopp med kaffe mellom hendene. Du kan velge om kaffen skal være klar akkurat idet alarmen ringer, eller noen minutter senere. Foto: Colourbox.com

Bariseur er en kul dings som lager nytraktet kaffe til deg mens du gnir søvnen ut av øynene.

Hvis du har Barisieur-vekkerklokken stående på nattbordet, trenger du ikke engang å sette føttene på gulvet før du tar dagens første og deiligste slurk med kaffe.

Les også: Hvorfor er det slik at kaffe om morgenen gir deg pågangsmot til å møte dagen på en positiv måte?

Våkne til duften av kaffe

Barisieur er en tidsinnstilt kaffetrakter som du setter på om kvelden, gjerne på nattbordet. Så stiller du tiden til ønsket ferdig kaffe, og vipps så våkner du til den herlige duften av nytraktet kaffe. Er du riktig smart, så har du en liten pakke kjeks i nattbordskuffen, så du kan få helgefølelsen hver dag.

Du har flere innstillingsmuligheter. Du kan velge om kaffen skal være klar akkurat idet alarmen ringer, eller noen minutter senere. Vil du ha melk i kaffen, lagres denne i en liten beholder som kjøler melken gjennom natten.

Stilig design

Designmessig er Barisieur rett og slett kjempestilig! Den er et lite hightech-vidunder i glass og stål. Det er nesten synd at den gjemmes bort på soverommet. Prismessig ligger denne designperlen på 3000–4000 kroner.

En Barisieur-vekkerklokke.

Skandinavisk design som bl.a. er inspirer av den gamle platespilleren. Skjermdump fra Instagram/hokikecom

Mye lyd

Du må være obs på at maskinen lager mye lyd! En ting er at selve alarmen får deg til å våkne opp fra den dypeste søvn. Noe annet er at alle justeringer og innstillinger ledsages av mye lyd. Kjøleelementet som sikrer kald melk, er heller ikke helt lydløst.

Men stilig er den, og det å våkne til en nytraktet kopp med kaffe er ikke det verste man gjør.

Sjekk om du er et B-menneske: Ta testen på alikaffe.no.

Relaterte artikler