De’Longhi har sluppet en ny manuell espressomaskin

Denne espressomaskinen gir en autentisk baristaopplevelse – hjemme på kjøkkenet.

Den nye Dedica Arte fra De’Longhi står på en kjøkkenbenk Kanskje du kjenner noen som hadde satt pris på en Dedica Arte under juletreet i år? Foto: De’Longhi

Leter du etter den perfekte julegave som du kan gi til kaffegeekene i ditt liv? Da kan kanskje den nye og oppgraderte versjonen av den manuelle espressomaskinen Dedica Arte fra De’Longhi være et alternativ.

De’Longhi er kjent for å lage kvalitetsprodukter som gir glede i mange år. Den nye espressomaskinen er intet unntak. Den har en slank og elegant utførelse, og er kun 15 cm bred. Dette gjør den perfekt for alle som har begrenset med benkeplass på kjøkkenet.

Gir mange muligheter!

Den manuelle espressomaskinen Dedica Arte lar deg brygge alle typer espressobaserte kaffedrikker. Den har en integrert «My LatteArt»-dampstav som sørger for at melken får en optimal skumstruktur. Du kan derfor steame melk på en profesjonell måte, og eksperimentere med å lage lattekunst! Det følger også med en tamper og en melkekanne, noe som gir en autentisk baristaopplevelse.

På Dedica Arte kan man velge om man skal bruke kaffebønner, eller om man vil gjøre det enkelt med «Easy Serving Espresso»-kaffekapsler. Man kan velge mellom å lage én eller to kopper kaffe. I tillegg har man muligheten til å tappe varmt vann fra espressomaskinen, hvis man for eksempel skal lage seg te.

Spesifikasjoner

De’Longhi Dedica Arte har koppvarmer, 15 bar trykk, 1350W og rask oppvarming. I tillegg har den en stoppfunksjon som gjør at man enkelt kan tilpasse mengden kaffe man skal lage.

Espressomaskinen er svært brukervennlig, med et enkelt kontrollpanel som har tre opplyste knapper. I tillegg har den en egen av/på-knapp med automatisk standby for energisparing, som jo kommer godt med i disse tider.

Det følger med en avtakbar vanntank og avtakbar dryppskål. Espressomaskinen har også et selvrensende system, noe som gjør at den alltid er klar til bruk når kaffetørsten måtte melde seg!

Veiledende pris for De’Longi Dedica Arte er 2.999,-. Den er tilgjengelig i fargene beige og grå, som begge kommer i rustfritt stål. Maskinen selges hos ledende forhandlere over hele landet. For mer informasjon, se delonghi.no.

Relaterte artikler