Både kaffe og bacon er faste innslag på frokostbordet, så hvorfor ikke kombinere de to?
Dessverre er det ingen matbutikker her til lands som selger kaffeglasert bacon, men det er likevel ingen grunn til bekymring – det er nemlig enkelt å lage det selv.
Kombinasjonen søtt og salt er noe vi aldri kommer til å gå lei av, og det er derfor kaffeglasert bacon blir så godt. Baconet kan spises sammen med egg, på brødskiven, på pannekaker – eller helt alene.
* Dersom du ikke har espresso, kan du også trakte svært sterk kaffe. Vi anbefaler å bruke enten Brazilian Pea Blend Espresso eller Kalossi Blend Espresso fra Coffee of the World-serien.
Se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Facebook-side.
Hvis du liker både havregrøt og kaffe latte, anbefaler vi å teste ut denne oppskriften på grøtlatte.
Smørkaffe er kaffen for deg som er glad i fyldig kaffe.
Tykke og luftige pannekaker med deilig smak av kaffe!
Dette blir en skikkelig oppgradering av frokosten på hjemmekontor!