Kaffe kan brukes til så mangt – for eksempel i kjøttmarinade.
Har du litt kaffe til overs? Da kan du bruke det i en marinade. Foto: Tellus WorksKaffe komplementerer de sterke smakene til kjøttet, og er derfor en super ingrediens å bruke i kjøttmarinade.
Ulike kaffetyper vil gi litt ulik smaksprofil på kjøttmarinaden. Mens lysbrent kaffe vil gi en litt mildere kaffesmak, vil mørkbrent kaffe gi en kraftig smak. Prøv deg derfor gjerne frem med ulike typer kaffe!
Se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Facebook-side!
Både kaffe og bacon er faste innslag på frokostbordet, så hvorfor ikke kombinere de to?
Imponer gjester ved å servere hjemmelaget kaffehummus til grillmaten!
Du trenger ikke slå ut kaffen som er til overs. Bruk den heller opp på en av disse måtene!
I del 4 av denne serien får du fire middagsoppskrifter med kjøtt og kaffe.