Søtt, syrlig og bittert – en perfekt kombinasjon!
Imponer gjester med dette syltetøyet! Foto: Tellus WorksEplesyltetøy er søtt og syrlig, og den bitre kaffen komplementerer disse smakene svært godt. Eplesyltetøy kan brukes på alt fra brødskiver og knekkebrød til vafler og havregrøt, og ikke minst som fyll i bakverk og kaker. Og dersom du tar frem dette syltetøyet sammen med ostefatet, kommer det garantert til å bli en snakkis!
Det høres kanskje innviklet ut å lage hjemmelaget syltetøy, men det er faktisk overraskende enkelt. Syltetøyet får også lang holdbarhet, ettersom man fyller opp syltetøyglassene mens syltetøyet fortsatt er varmt. Dette gjør at glassene blir vakuumforseglet når syltetøyet avkjøles. Du kan derfor lage store porsjoner av gangen, slik at du alltids har syltetøy på lager!
Oppbevar syltetøyglassene mørkt og kjølig. Åpnede glass bør oppbevares i kjøleskap.
Se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Facebook-side.
Både kaffe og bacon er faste innslag på frokostbordet, så hvorfor ikke kombinere de to?
Deilig kringle med smak av kaffe og kakao!
Denne gryteretten er perfekt når det er kjølig ute.
Hjemmelaget gelé på sitt beste!