Både kaffe og bacon er faste innslag på frokostbordet, så hvorfor ikke kombinere de to?
Kaffe + bacon = sant. Foto: Colourbox.comDessverre er det ingen matbutikker her til lands som selger kaffeglasert bacon, men det er likevel ingen grunn til bekymring – det er nemlig enkelt å lage det selv.
Kombinasjonen søtt og salt er noe vi aldri kommer til å gå lei av, og det er derfor kaffeglasert bacon blir så godt. Baconet kan spises sammen med egg, på brødskiven, på pannekaker – eller helt alene.
* Dersom du ikke har espresso, kan du også trakte svært sterk kaffe. Vi anbefaler å bruke enten Brazilian Pea Blend Espresso eller Kalossi Blend Espresso fra Coffee of the World-serien.
Se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Facebook-side.
Hvis du liker både havregrøt og kaffe latte, anbefaler vi å teste ut denne oppskriften på grøtlatte.
Smørkaffe er kaffen for deg som er glad i fyldig kaffe.
Tykke og luftige pannekaker med deilig smak av kaffe!
Dette blir en skikkelig oppgradering av frokosten på hjemmekontor!