Her får du oppskriften på deilig bananbrød med sjokolade og kaffe!
Dersom du ønsker, kan du toppe bananbrødet med en splittet banan, slik som på dette bildet. Foto: Colourbox.com
Grunnen til at bananbrød er så populært, er fordi banan gjør bakverk utrolig saftig. Og når du kombinerer det med kaffe, blir resultatet enda bedre.
Dette bananbrødet smaker aller best rykende ferskt, gjerne med litt smør, slik at smøret smelter inn i bananbrødet. Til drikke anbefaler vi en kopp nytraktet kaffe og et glass med iskald melk!
Denne oppskriften gir nok til to bananbrød. De kan fint fryses ned, og har da en holdbarhet på opptil tre måneder. Du bør da fryse ned bananbrødet umiddelbart etter at det har avkjølt seg. Pakk det først inn i aluminiumsfolie, før du putter det i en lufttett plastpose.
Kilde: washingtonpost.com
Ikke bare smaker disse kakene godt, men de ser også utrolig stilig ut!
Tykke og luftige pannekaker med deilig smak av kaffe!
Dette er en sjokoladekake som alle elsker, både voksne og barn.
Denne ostekaken nærmest smelter på tungen!