Et frokostbrød for alle kaffeelskere!
Både Hollis og seerne hans er alle skeptiske når han går gjennom ingredienslistene til oppskriftene. Og med god grunn – de siste 100 årene har det eksistert mye ymse oppskrifter. Halve moroa er selvsagt at noen av oppskriftene smaker akkurat så vondt som man gjetter at de kommer til å gjøre. Noen ganger blir imidlertid Hollis positivt overrasket. Dette er tilfellet for et kaffebrød fra 1959.
Ifølge oppskriften Hollis har funnet, er dette et kaffebrød for de som ikke har tid til å både spise frokost og drikke en kopp kaffe om morgenen. Dersom du føler deg truffet av dette, bør du altså teste ut denne oppskriften!
Vi skal riktignok innrømme at vi ikke har laget dette kaffebrødet selv, men ifølge Hollis skal det smake overraskende godt – til tross for den noe uvanlige oppskriften. Er du ikke overbevist? Da kan du sjekke ut videoen hans på YouTube. Og er du nysgjerrig på flere av oppskriftene han tester ut, kan vi tipse om at han også har skrevet en bok, kalt Baking Yesteryear, hvor han har samlet og testet ut en rekke oppskrifter fra 1900 til 1980.
Dette er en naturlig søt iskaffe.
Har du prøvd denne trenden?