Nitrokaffe-dispenser gir mange muligheter

– Vår forretningsidé er enkelt sagt å kombinere drikke med gass eller kullsyre, forteller Florian Koch, og byr på en frisk Espresso Martini.

Florian Koch ved siden av dispenseren. Kaldbrygget kaffe og ulike kalde kaffedrikker er hot i mange markeder akkurat nå, sier Florian Koch i selskapet nitro.cool. Foto: Sjo og Floyd

– Interessen for våre Nitrokaffe-dispenserløsninger er meget sterk. Dette er en god løsning både for kaffebarer og barer som ønsker å tilby kaffebaserte drinker.

Interessen for kalde kaffedrikker, derunder Nitrokaffe, er meget sterk i det tyske markedet. Dette er hjemmemarkedet til selskapet nitro.cool. Eksporten øker også, og Koch anslår at selskapet har solgt rundt 600 dispensermaskiner i løpet av det siste året.

Mange varianter

– Kaffebarer eller kaféer som ønsker å tilby kalde kaffedrikker som en del av menyen, kan enkelt lage en rekke ulike varianter med våre dispenserløsninger. Det har jo blitt utrolig mange ulike varianter av kalde kaffedrikker. Bare se på nettet, oppfordrer Koch.

– Vi opplever også at kaffebaserte drinker er veldig hot for tiden. Espresso Martini er jo nesten på enhver barmeny. Her har vi laget en ferdig miks med alt som skal til. Det er bare å tappe blandingen i et passende glass med noen isbiter i. Det går raskt, smaker godt og er populært. Derfor får vi også stadige henvendelser fra barer som ønsker våre dispensere.

Ulike løsninger

– Hvilken dispenser man bør velge, kommer naturlig nok an på hvor stort behovet er. Vi har også en mindre variant som passer for privatmarkedet og dem som ønsker å prøve seg frem med nitrokaffe. Den kalles Nitro-press, brukes i kombinasjon med gasspatroner og er enkel å betjene. Se nærmere informasjon om denne og andre dispenserløsninger på vår hjemmeside nitro.cool, oppfordrer Florian Koch.

Relaterte artikler