Nitrokaffe limited edition

Øl- og nitrokaffe-produsenten Motel lages kun 600 av hver variant, så her må man være tidlig ute!

Det Berlin-baserte mikro-bryggeriet Motel lanserer tre limited edition-varianter med Nitrokaffe

I forbindelse med messen World of Coffee 2019 i Berlin, lanserer øl- og Nitrokaffe-produsenten Motel tre limited edition-utgaver av sin spesielle Nitrokaffe.

Det er mulig å bestille en smaksprøve på de ulike typene Nitrokaffe fra 10. juni 2019.

Dette lille bryggeriet er et spennende eksempel på hva som skjer på mikrobryggerifronten i Berlin. Som de selv sier – vi brygger moderne øl. Vi liker det enkelt, rent, behagelig og velkomment – akkurat slik et motel bør være. Derav altså navnet!

Fordeler med Nitrokaffe

Motel er heller ikke de eneste som kombinerer øl-produksjon med å produsere Nitrokaffe. Ifølge bryggeriet er det mange fordeler med å tappe og oppbevare både øl og kaffe på bokser.

Blant annet sikrer boksene at drikkevarene ikke utsettes for lys, noe som ellers kan forringe kvaliteten på både øl og kaffe.

Men tilbake til Nitrokaffen! De tre variantene som nå lanseres er:

Esmeralda Geisha

Esmeralda Geisha er laget av Geisha-bønner fra Hacienda La Esmeralda i Panama. Kaffebønnene fra denne gården er kjent for sin høye kvalitet.

Muchagara Kenya

Muchagara Kenya er basert på kaffe fra Kirinyaga.

Kiyaka Farm

Kiyaka Farm er laget av bønner fra Nyaega Kiyaka’s Kiyaka farm. Kiyaka tilhører en generasjon av kenyanske kaffeprodusenter som setter nye standarder for kvalitet og bærekraft.

Gå inn på bryggeriets hjemmeside for nærmere informasjon.

Relaterte artikler