Prøv gjerne disse fløtevariantene basert på cashewnøtter.
Det var det vi i første omgang prøvde å lage – en tykk «fløte» av cashewnøtter. Vi gir deg her oppskriften på to smaksatte varianter. Oppskriftene er enkle, men tilberedningen krever litt forberedelser. Du kan selvfølgelig droppe smakstilsetningen om du vil ha en naturell variant – cashewfløten er god nok i seg selv!
I oppskriften er det brukt 200 gram cashewnøtter. Nøttene må bløtlegges, gjerne i 1–2 døgn. Deretter skyller du dem grundig, og heller av alt vannet.
Du trenger også sirup som er smaksatt, for eksempel med vanilje eller karamell. Velg den smaken du liker best, for her er det kun fantasien som setter grenser!
Denne fløten får en fin, gul farge.
Hvordan vil populariteten til plantemelk i kaffe utvikle seg fremover?
Plantebasert melk oppfører seg ikke på samme måte som kumelk. Så hvordan steamer man det for et best mulig resultat?
Millenniumsgenerasjonen har vært med på å påvirke kaffeindustrien til det den er i dag, og vil fortsette å påvirke den i årene som kommer.
Potet kan brukes til så mangt – nå også som melk.