Nitrogenet gir den kalde kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen blir fyldig og kremet.
For å få maksimal nitroeffekt og -smak, anbefaler vi at boksen ristes og helles i et glass. Nitrokaffe skal serveres iskald!
Les mer om Coffee of the World på coffeeoftheworld.no.
Nitrokaffe er en trend vi har hentet fra utlandet, hvor etterspørselen etter nye måter å innta kaffen på bare vokser og vokser. Kaldbrygget kaffe har slått an på kaffebarer i Norge de siste årene, og det neste steget er kaldbrygget kaffe tilsatt nitrogen.
Nitrogenet gir kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen blir fyldig og kremet. Kaffen bør nytes iskald for å få frem de gode smakene.
Om du elsker «vanlig» iskaffe, men bekymrer deg over sukkermengden, vil du definitivt falle for denne kaffen. Den er nemlig helt uten sukker, men har fortsatt en søtlig smak og er derfor et sunnere valg. Kaffen er dessuten et godt alternativ til energidrikker, og passer utmerket om du er på farta eller leser til eksamen.
Vi anbefaler at man rister boksen lett før man åpner og heller kaffen i ett glass. Da vil nitrogenet komme til sin rett, og kaffen vil oppleves kremet og få en søtlig smak.
Vi gjør oppmerksom på at ved risting vil det dannes et trykk i boksen som kan forårsake litt søl når man åpner den.
Coffee of the World Nitrokaffe er nå tilgjengelig for alle butikker i NorgesGruppen som Meny, Kiwi, Spar og Bunnpris, samt hos Deli de Luca. Dersom din nærbutikk ikke har den inne – spør om de kan ta den inn.
Det finnes flere måter å lage god iskaffe på. Prøv den japanske iskaffen Aisu kohi – en kaldbrygget nytelse!
Per dags dato vet vi relativt lite om kaldbrygget kaffe. Dette er i ferd med å endres.
Kaldbrygg gir en leskende, søtlig og fruktig iskaffe.
Det som betegnes som kalde kaffedrikker, er etter hvert blitt en stor kategori med mange ulike varianter.