Endelig! Kaldbrygget nitrokaffe i Norge

Nitrogenet gir den kalde kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen blir fyldig og kremet. 

En boks med nitrokaffe på en "kald" bakgrunn Kaldbrygget Nitrokaffe fra Coffee of the World er nå tilgjengelig i butikken.

Coffee of the World Nitrokaffe er en kaldbrygget Arabica-kaffe fra Brasil som er tilsatt nitrogen. Dette er en annerledes, fyldig og aromatisk kaffedrikk, med en frisk, søtlig smak og en kremet konsistens. Helt uten sukker!

For å få maksimal nitroeffekt og -smak, anbefaler vi at boksen ristes og helles i et glass. Nitrokaffe skal serveres iskald!

Les mer om Coffee of the World på coffeeoftheworld.no.

Hva er nitrokaffe?

Nitrokaffe er en trend vi har hentet fra utlandet, hvor etterspørselen etter nye måter å innta kaffen på bare vokser og vokser. Kaldbrygget kaffe har slått an på kaffebarer i Norge de siste årene, og det neste steget er  kaldbrygget kaffe tilsatt nitrogen.

Nitrogenet gir kaffen en frisk og søt smak, mens konsistensen blir fyldig og kremet. Kaffen bør nytes iskald for å få frem de gode smakene.

Hvorfor velge nitrokaffe?

Om du elsker «vanlig» iskaffe, men bekymrer deg over sukkermengden, vil du definitivt falle for denne kaffen. Den er nemlig helt uten sukker, men har fortsatt en søtlig smak og er derfor et sunnere valg. Kaffen er dessuten et godt alternativ til energidrikker, og passer utmerket om du er på farta eller leser til eksamen.

Hvordan få maksimal nitroeffekt og smak?

Vi anbefaler at man rister boksen lett før man åpner og heller kaffen i ett glass. Da vil nitrogenet komme til sin rett, og kaffen vil oppleves kremet og få en søtlig smak.

Vi gjør oppmerksom på at ved risting vil det dannes et trykk i boksen som kan forårsake litt søl når man åpner den.

Coffee of the World Nitrokaffe er nå tilgjengelig for alle butikker i NorgesGruppen som Meny, Kiwi, Spar og Bunnpris, samt hos Deli de Luca. Dersom din nærbutikk ikke har den inne – spør om de kan ta den inn.

Relaterte artikler