Slik lager du Spanish Coffee 43

Denne drinken er varm og søt!

En person strør revet sjokolade over et glass med Spanish Coffee 43 Topp gjerne drinken med litt revet sjokolade! Foto: Colourbox.com

Spanish Coffee 43 er en populær kaffecocktail som inneholder vaniljebrennevinet Licor 43.

Spanish Coffee 43 er deilig og kremet drink, som er helt perfekt for kjølige kvelder eller etter en bedre middag. Og best av alt: Den er usedvanlig enkel å lage!

Oppskrift på Spanish Coffee 43

Når du skal lage denne drinken, kan du selv velge hvilken tilberedelsesmetode du ønsker å bruke – traktekaffe, håndbrygg, AeroPress, presskanne … alt fungerer ypperlig! Velg gjerne en kaffe som har mye sødme og hint av sjokolade og karamell. Dette passer nemlig utmerket sammen med vaniljen i brennevinet. Vi anbefaler for eksempel Blå Java eller Huehuetenango Guatemala fra Coffee of the World. For aller best resultat bør du også bruke nykvernet kaffe.

Ingredienser

  • 50 ml Licor 43
  • 200 ml nybrygget kaffe
  • Lettpisket krem
  • Kakaopulver, revet sjokolade og/eller kanel som pynt

Fremgangsmåte

  1. Varm opp en kopp eller et glass. Hell Licor 43 i glasset.
  2. Tilsett kaffen, og rør forsiktig.
  3. Topp med lettpisket krem, og strø gjerne over litt kakaopulver eller kanel.
  4. Nyt umiddelbart!

Kilde: licor43.com

Relaterte artikler