Vinneren av årets «Bartenders & Baristas Challenge» ble Annarose Krone med drinken Deja Brew.
Denne drinken er frisk, søt og god. Foto: Sjo og FloydFinalen ble avholdt 23. oktober, og vinneren ble amerikanske Annarose Krone fra baren Nic’s on Beverly i Los Angeles. Vinnercocktailen har fått navnet Deja Brew. Den inneholder blant annet Licor 43, scotch og espresso.
Siden dette årets konkurranse ble avholdt online, ble den noe annerledes enn vanlig. Deltakerne ble derfor i første omgang bedt om å sende inn en video av at de lagde sin egen cocktail. Den første runden ble avholdt nasjonalt, og det ble valgt ut mellom 6 og 10 finalister i denne runden. Av disse finalistene ble én valgt til å konkurrere internasjonalt.
I den internasjonale finalen var det ni deltakere fra ulike land. I finalen ble oppskriftene evaluert av et internasjonalt dommerpanel. Panelet bestod av to cocktailguruer og én kaffeekspert. Annarose Krone danket ut de andre åtte finalistene med oppskriften sin på Deja Brew, som består av Licor 43 kombinert med blended skotsk whisky, bitterdram med sjokolade, mørkbrent espresso og bringebær.
Andreplassen ble kapret av Aidan Jordan Tibbins fra Storbritannia, med drinken «Bean There Licor That», mens tredjeplassen gikk til Berenice Morales fra Mexico med oppskriften på «Fusion 43».
Kilder: sca.coffee
Denne drinken er varm og søt!
Denne drinken er frisk med god smak av kaffe og bringebær.
Denne drinken har en god balanse mellom de ulike smakene.
En perfekt kombinasjon av bitter kaffe og søt likør.