Så godt at du ikke kan si nei!
Disse cookiene blir sprø i kanten og myke inni. Foto: Nadin Martinuzzi
Med denne oppskriften får du myke kaffecookies som er sprø i kantene og med en flytende nutellakjerne. De er gode alene, men passer også godt til for eksempel iskrem.
Vi anbefaler å bruke en kaffe med smak av sjokolade, for eksempel Blå Java fra Coffee of the World-serien.
Siden disse cookiene har et hint av kaffe, passer de like godt til frokost sammen med dagens første kaffekopp, som på kvelden sammen med venner. Du kan også lage deigen på forhånd, og oppbevare den i fryseren. Slik kan du alltid ha tilgang på nystekte kaffecookies.
Du kan se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Facebookside.
Ganachen blir faktisk så god at den kan spises alene!
Denne ostekaken nærmest smelter på tungen!
Kaffe med kaffebobler. Kan det bli stort bedre?
Disse muffinsene kombinerer sødmen til bananer med syrligheten og bitterheten til kaffe, og det er en perfekt kombinasjon.