Disse muffinsene kombinerer sødmen til bananer med syrligheten og bitterheten til kaffe, og det er en perfekt kombinasjon.
Bananer er søte og næringsrike, og gjør bakverk ekstremt saftig. Denne oppskriften på banan- og kaffemuffins kombinerer sødmen til bananene med syrligheten og bitterheten til kaffe.
Oppskriften gir nok til omtrent 12 muffins. Muffinsene kan fint fryses. Dersom du bytter ut noe av sukkeret med søtning, for eksempel sukrin, vil du få en litt sunnere variant. Du kan da nyte et par muffins til lunsj med god samvittighet!
Muffinsene bør avkjøles på rist når de kommer ut av ovnen. Foto: Nadin Martinuzzi
Enkelte desserter passer bedre til ulike kaffedrikker enn andre.
Disse digge vaniljemuffinsene fra Ida Gran-Jansen må du prøve!
Tykke og luftige pannekaker med deilig smak av kaffe!
Har du lyst til å imponere gjestene dine? Da bør du servere denne kaken!