Erlik Kaffe kåret til Oslos mest populære serveringssted

Det er bare to og et halv år siden den unike kaffebaren åpnet.

En kopp kaffe og et Erlik Oslo-magason. Foto: Sjo og Floyd

I anledning sin 15-årsdag har Google Maps undersøkt hvilke serveringssteder i Oslo som er best rangert i søketjenesten – og vinneren ble Erlik Kaffe. 

Kåringen er basert på brukernes vurderinger og anmeldelser, og resultatet ga en overlegen vinner, melder Vårt Oslo. Erlik Kaffe i Akersgata gikk til topps som Oslos mest populære serveringssted, bare to og et halvt år etter at kaffebaren åpnet.

God service og blide ansatte 

Daglig leder Katrin Larsen sier til avisen at de får mange hyggelige tilbakemeldinger fra kundene. Ikke bare for produktene, men kundene setter også pris på god service og blide ansatte. De vet i tillegg at når de handler hos dem, så bidrar det til inkludering og til å gi folk en ny sjanse i livet.

Kaffebaren har et uttalt mål om å konkurrere med de etablerte kaffekjedene om byens kresne kunder. Google Maps kåring viser at de i hvert fall er folkets favoritt. 

Fine og ektefølte anmeldelser av Erlik Kaffe

– Vi ante ikke hvem som ville komme på toppen av listen, sier pressesjef i Google Norge, Hanne Skjervold, til Vårt Oslo. – Jeg må innrømme at jeg ble veldig glad da jeg så hvem som stakk av med seieren. Kriteriene er en kombinasjon av karakter og hva folk skriver. Det er mange fine og ektefølte anmeldelser om Erlik Kaffe, og de vant soleklart, forteller hun.

Petter uteligger jubler

Mange ble kjent med kaffebaren gjennom dokumentarserien Petter uteligger på TV 2. Serien, som har Petter Nyquist som programleder, skildrer uteliggermiljøet i Oslo. 

Tommel opp til alle de herlig folka som til daglig jobber der og yter eksepsjonell god service og leverer produkter av skikkelig kvalitet. Og til alle de besøkende som tar turen innom som bidrar til inkludering, skriver Petter Uteligger på Facebook.

Dette er hele listen over brukernes Oslo-favoritter i Google Maps:

  1. Erlik Kaffe (=KAFFE)
  2. Supreme Roastworks
  3. TUNCO Haugen
  4. Statholderens mat og vinkjeller
  5. Le Benjamin bar & bistro
  6. Haralds vaffel
  7. Maaemo
  8. Tim Wendelboe
  9. Pizzabua Grorud
  10. Backstube Solli Plass

Relaterte artikler