The Coffee Collective: På jakt etter god kaffe i København

Jakter du på en god kaffe i danskenes hovedstad, så bør du sjekke ut The Coffee Collective sine avdelinger.

Barista foran en kaffebrenner. Kaffebrenningen foregår i en Loring Smart Roast. Her kan man kan styre brenneprofilen svært nøyaktig. Daglig brennes det kaffe som leveres til grossistkunder, egne kaffebarer og til en netthandel. Foto: Ole Wiggo Lian

Hos The Coffee Collective tas kaffe på alvor.

The Coffee Collective i Godthåbsvej i Fredriksberg ble åpnet i 2012. Her brennes kjedens kaffe, og samme sted er det også etablert en kaffebar i en eldre industribygning. Her kan du smake på kaffe fra alle verdenshjørner.

Hjemmekoselig på kaffebarene til The Coffee Collective

Når du går inn i en av kaffebarene til The Coffee Collective, er det som å komme inn på et privat kjøkken. Det gir deg rett og slett følelsen av å komme hjem til folk, og det er svært hyggelig! Baristaene som betjener deg, er svært imøtekommende og forteller gjerne om kaffen som serveres. Også har de småkaker som passer utmerket sammen med kaffen.

Kaffesmaking i brenneriet

Den første fredagen i måneden åpnes brenneriet i Fredriksberg for publikum. Melder du deg på, får du være med både på kaffebrenning og kaffecupping (kaffesmaking) – noe som er meget populært. Dette er en vinn-vinn-situasjon for alle parter. De som er med, får en hyggelig opplevelse, og The Coffee Collective får god markedsføring både av konseptet og de kaffekvaliteter som de selger.

Er The Coffee Colletive Københavns beste kaffe?

Kaffebrenningen foregår i en Loring Smart Roast. Her kan man kan styre brenneprofilen svært nøyaktig. Daglig brennes det kaffe som leveres til grossistkunder, egne kaffebarer og til en netthandel. Her ligger alt til rette for å oppleve det som mye mulig er Københavns beste kaffe!

Relaterte artikler