TravelQueen: The Audo i Nordhavn

Her kan du drikke kaffe i det som må være Københavns fineste design-juvel: Det nye konseptet The Audo.

Interiør i The Audo. Foto: TravelQueen

The Audo i København er et nytt konsept som oppfordrer til mer menneskelig samhandling og åpner opp for nye kunst- og designopplevelser. Her kan du bo i det som må være Københavns mest interessante hus.

The Audo er både en hotell-residens, restaurant, kafé, konsept-butikk, bibliotek, «workplace» og eventlokaler.

Nordhavn – ambisiøst byutviklingsprosjekt

The Audo ligger i Nordhavn, som er Københavns nye bydel, og utbyggingen er karakterisert som Skandinavias mest ambisiøse byutviklingsprosjekt. Helt ny er ikke bydelen, som var en del av Frihavnen i København helt siden slutten av 1800-tallet. På mange måter kan området sammenliknes med Aker Brygge og Tjuvholmen i Oslo.

København er en by uten høye bygninger, og også i Nordhavn er mesteparten av bygningsmassen i tre til seks etasjer, kun brutt opp av enkelte høyhus. Den lave bebyggelsen er i rødbrune toner inspirert av de gamle teglsteinsbyggene, mens høyhusene er lyse.

Nå bygges også metroen ut til Nordhavn, og sykkelstiene er allerede på plass for å sørge for at de som bor der fast, jobber der eller er gjester, kan forflytte seg miljøvennlig. 

Vegg med tekstbasert kunst utendørs.

Foto: TravelQueen

Kaféen i The Audo

Kaféen inviterer gjestene til å sette seg ned for et lettere måltid, en drink eller kaffe. Her kan du kjøpe alt du ser, også kaffekoppen du drikker fra.

De tilbyr frokost, lunsj og tapasmåltider sammen med et utvalg av varme, kalde og alkoholholdige drikker. Ta med datamaskinen og arbeid i fellesområdet eller i biblioteket. Du er også velkommen til å ta med kaffen inn i butikken eller til å sitte på terrassen i gårdsplassen. En ypperlig mulighet til å møte andre kreative mennesker som er på reise.

Et besøk her er en opplevelse!

Interiør i The Audo.

Foto: TravelQueen

Interiør i The Audo.

Foto: TravelQueen

En smilende TravelQueen med et kamera i hånden.

Foto: TravelQueen

Relaterte artikler