TravelQueen hos Peggy Porschen: Kaffe + kake = sant

Kakene som kom på bordet, var alle som små kunstverk. Og de smakte supergodt sammen med kruttsterk kaffe! 

En kopp med kaffe til venstre og en skål med et kakestykke til høyre. For meg er kaffe og kake som hånd i hanske. Det hører sammen, og utfyller hverandre. Foto: TravelQueen

I London er tilbudet av restauranter og bakerier større enn noen gang, og det er noe for enhver smak. Jeg elsker kaker og desserter, særlig om det er pakket inn i pastellfarger med blomster og pynt. Derfor ble Peggy Porschen Cakes umiddelbart en favoritt.

TravelQueen er reiseblogger, skribent og instagrammer, og uansett hvor hun lander, leter hun alltid etter det perfekte stedet å drikke kaffe. Her på KaffeGeek deler hun sine kaffeopplevelser. I dag forteller hun om bakeriet Peggy Porschen Cakes i London.

Kaffe i solveggen i London

Om jeg trenger inspirasjon eller en pust av det kontinentale livet, skuffer London aldri. Byen har alt som jeg kan like. Men det er en kunst å fange oppmerksomheten i en by som pulserer av liv hele døgnet. Byen er spesielt kjent for dekorasjoner i vinduene som variere fra sesong til sesong.

Mange nordmenn reiser til London på julegaveshopping eller tar vinterferien der. Hva med å planlegge en vårtur til London, slik at du kan nyte kake og kaffe i solveggen? Nå er det «rosa» bakerier som er populært. Jeg har tidligere besøkt Elan Cafe, og nå er det Peggy Porschen Cakes som er favoritten.

Kunstneriske kaker hos Peggy Porschen

Peggy Porschen er kjent for fantastisk gode kaker med mye smak. I tillegg er de kreativt utformet som små kunstverk med blomster og dekorative figurer. For dere som er interessert i bakverk og kaker så er ikke dette nyheter, hun har holdt på siden 2003!

Historien sier at hun er en flyvertinne med en genuin interesse for baking. Hun fikk sitt gjennombrudd ved å lage kaker til en fest hos Elton John. Etter det har hun laget kaker for Kate Moss, Stella McCartney’s bryllup og for Madonna. En lang rekke av kongelige og kjendiser er på kundelisten hennes.

Nå er det rosa bakerier som er populært. Foto: TravelQueen

Kaffe og kake som hånd i hanske

Det var en opplevelse å være gjest hos Peggy Porschen. Jeg fikk et nydelig bord på uteserveringen, og kakene som kom på bordet, var alle som små kunstverk. Og de smakte supergodt sammen med kruttsterk kaffe! For meg er kaffe og kake som hånd i hanske. Det hører sammen, og utfyller hverandre.

Bakeriet har 30 sitteplasser, og det er verdt å stå i kø for å smake på kakene. Om du ikke vil vente på bord, kan du også kjøpe med deg kaker, og spise i en av parkene i London. Du finner bakeriet i Belgravia, bydelen mellom Westminster og Knightsbridge. Nærmeste park er St. James park, og med en kaffe i den ene hånden og en kake i den andre kan du nyte utsikten til en av byens største serverdigheter: Buckingham Palace.

Relaterte artikler