Kaffegelé er enkelt å tilberede og smaker deilig! Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan bruke den til.
Kaffegelé er enkelt å lage. Foto: Colourbox.comKaffegelé er enkelt å tilberede, og smaker deilig! Her gir vi deg både oppskriften til selve kaffegeléen, og en oppskrift på en kaffemoussekake hvor det passer ypperlig med kaffegelé som lokk.
Dersom du skal lage kaffegeléen som en del av en større dessert, kan vi anbefale å bruke en kjeksbunn med Gjendekjeks og kaffe. Kjeksbunnen kan gjerne dekkes med moccamousse. Over moussen kan du helle et lag med kaffegelé. For å sette kronen på verket, kan du pynte det hele med Mokkabønner og kremdotter.
Oppskriften på kaffegeléen er svært enkel.
Om du bare vil lage geléen, uten kake, er det bare fantasien som setter grenser! Du kan for eksempel servere den i en kald kaffedrikk, gjerne i kombinasjon med litt krem. Du kan også skjære den i ruter og bruke den som pynt på kaker. Eller du kan putte geléen i porsjonsformer og spise den slik den er, for eksempel med litt vaniljesaus.
Ikke bare smaker disse kakene godt, men de ser også utrolig stilig ut!
Så godt at du ikke kan si nei!
Disse kakaosnurrene kommer til å bli en umiddelbar hit blant alle kaffeelskere!
Kaffe med kaffebobler. Kan det bli stort bedre?