En forfriskende, floral kaffedrikk.
Denne iskaffen er ikke bare visuelt imponerende, men også en unik smaksopplevelse. Kaldbrygget kaffe og hibiskuste er en forfriskende og uventet kombinasjon, hvor syrligheten til teen og bitterheten til kaffen skaper en kompleks smaksprofil.
Denne iskaffen lages med kaldbrygget kaffe. Ettersom kaldbrygg må stå i kjøleskapet og trekke i 12–24 timer, må denne tilberedes dagen i forveien. Bruk gjerne en lysbrent og fruktig kaffe, ettersom dette passer godt sammen med hibiskusteen og kullsyrevannet. Prøv for eksempel Sidamo Etiopia eller Inzovu Rwanda fra Coffee of the World.
Tips! Dersom du har glemt å lage kaldbrygget kaffe, trenger du ikke å fortvile. Du kan også brygge japansk iskaffe. Dette gjør at kaffen fortsatt blir ren, lys og fruktig.
Hva skjer hvis man kombinerer kaldbrygget kaffe med forfriskende kombucha?
Chai latte finnes på de fleste kaffebarer, men har du noen gang prøvd en dirty chai?
Både kaffe og te er svært sunne drikker med mange positive helseeffekter.
Hvem visste vel at te kunne følge spillereglene til kaffe?