Tails Cocktails: Lag espresso martini på sekunder!

Les videre for å finne ut hva den hemmelige ingrediensen er!

Nærbilde av to flasker med Tails Cocktails, én med espresso martini og en med en annen drink Tails Cocktails har lansert mange deilige ferdigblandede cocktailer. Foto: Sjo og Floyd

Tails Cocktails har kommet med en ferdigblandet espresso martini-cocktail.

Den ferdigblandede espresso martinien fra Tails Cocktails smaker minst like godt den man får på barer, så her kan man virkelig imponere venner og bekjente med en drink av bartenderkvalitet!

Oppskrift

Tails Cocktails sin espresso martini er laget med vodka, kaffelikør og 100 prosent arabicakaffe. Flasken inneholder 1 liter ferdigblandet drink, og holder til mellom 8 og 10 drinker. Og siden den kommer ferdigblandet, tar det kun sekunder å lage ferdig drinken. Her får man enkelhet og bekvemmelighet uten at det går på bekostning av smak!

Vi i KaffeGeek har snakket med selskapet, og har fått tips om en hemmelig ingrediens som gjør drinken ekstra god. Klarer du å gjette hva den hemmelige ingrediensen er?

Henning Hjelljord fra Tails Cocktails holder opp en flaske med espresso martini og smiler mot kameraet

KaffeGeek møtte Henning Hjelljord fra Tails Cocktails på en messe i høst. Foto: Sjo og Floyd

Ingredienser

  • 100–125 ml Tails Cocktails «Espresso Martini»
  • Isbiter
  • Salt

Fremgangsmåte

  1. Fyll en shaker halvfull med isbiter.
  2. Hell oppi den ferdigblandede drinken.
  3. Tilsett bittelitt salt – det er ikke mye som skal til. Dette er den hemmelige ingrediensen! Saltet gjør at kaffesmaken kommer ekstra godt frem, og fjerner eventuell bitterhet. Prøv derfor med salt neste gang du lager espresso martini, uavhengig av hvilken oppskrift du bruker – du kommer ikke til å angre!
  4. Rist shakeren hardt i 10–15 sekunder.
  5. Sil drinken over i et forhåndsavkjølt martiniglass.
  6. Pynt gjerne med et par kaffebønner!

Relaterte artikler