Coffee of the World – Christmas Edition: Ønsk julen velkommen med årets julekaffe!

Du kan velge mellom hele bønner, filtermalt og kaffekapsler, samt en deilig julekrydret te.

Bilde av alle produktene i serien Christmas Edition til Coffee of the World Produktserien Christmas Edition fra Coffee of the World sørger for at hele huset lukter jul!

Julesesongen nærmer seg med stormskritt, og hva er vel da bedre enn å kunne brygge deilig kaffe som får hele huset til å lukte av jul?

Coffee of the World sin julekaffe har nettopp kommet i butikk, og dersom du elsker jul og kaffe like mye som vi gjør, er det bare å glede seg! Christmas Edition er en spesialproduksjon med kaffe og te som både smaker og lukter jul.

Christmas Blend

Christmas Blend er en mellombrent kaffe bestående av kaffebønner fra Guatemala Huehuetenango og Kenya. Den er rund og fyldig, med smak av vanilje, mandel og rosin. Ettersmaken er lett, og har et fruktig preg av mørke bær. Dette gjør at den passer perfekt til alle julens anledninger!

Christmas Blend fås i både filtermalt og hele bønner.

Bilde av Christmas Blend

Christmas Cinnamon Coffee

Christmas Cinnamon Coffee er en mellombrent kaffe som er usedvanlig velbalansert. Den har god fylde, med et behagelig og tydelig innslag av kanel. Når du trakter denne kaffen, kommer hele huset til å lukte av jul!

Kaffen fås som filtermalt.

Bilde av Christmas Cinnamon Coffee

Christmas Lungo og Christmas Chocolate Coffee

Christmas Lungo er en mellombrent lungo med fløyelsmyk tekstur. Den har innslag av kakao, kanel og hasselnøtter, og er derfor perfekt til julen.

Christmas Chocolate Coffee er en mørkbrent espresso med smak av sjokolade. Den har en herlig aroma og en fin balanse med lett syrlighet, og smaker derfor ekstra godt med litt melk i. Dette gir en kaffeopplevelse som passer godt hele julesesongen.

Både Christmas Lungo og Chocolate Coffee kommer som kaffekapsler.

Bilde av Christmas Lungo og Christmas Chocolate Coffee

Christmas Tea

Christmas Tea er en søt og frisk fruktte. Den har smak av epler, nyper og røde bær, og har innslag av julekryddere som kanel og nellik. Dette gjør at den både lukter og smaker jul, og den gir derfor en nydelig smaksopplevelse som passer perfekt i julehøytiden!

Christmas Tea kommer i løsvekt.

Bilde av Christmas Tea

Relaterte artikler