Fotokonkurranse: Vinn en Moccamaster!

Ta et bilde av en fin kaffeopplevelse i sommer, og vinn kaffemaskin fra Moccamaster til en verdi av kr. 3.099,-!

En Moccamaster står på et bord sammen med blant annet en potteplante Ta sommerens kaffebilde og vinn en Moccamaster!

Er sommerstemning for deg å nyte en kopp kaffe mens roen senker seg rundt deg? Kanskje er det ved frokostbordet på hytta, under en rastepause på fjellturen eller etter en middag på et hyggelig spisested på brygga?

Konkurransen er nå avsluttet! Se Vinnerne av fotokonkurransen er kåret! for å se hvem som vant. (Oppdatert 14.07.21.)

Vi i KaffeGeek er på jakt etter bilder som viser sommerstemning, glede, feriemodus og kaffe – i en eller annen sammenheng. Ta et bilde av noe som er en fin kaffeopplevelse for deg, og vær med i vår fotokonkurranse på Instagram i sommer!

Premien er en kaffetrakter fra Moccamaster til en verdi av kr. 3099,-, og vi trekker to heldige vinnere. Les mer om Moccamaster på moccamaster.no.

Konkurranseregler

For å delta i konkurransen må du ta et bilde som viser en fin kaffeopplevelse, publisere bildet på Instagram og tagge #kaffegeeksommer. Husk at kontoen din må være offentlig for at juryen skal kunne se bidraget.

Konkurranseperioden er fra 28. juni til 12. juli. Du kan delta i konkurransen så mange ganger du vil ved å publisere flere bilder. Hvert bidrag må tagges med #kaffegeeksommer.

Vinnerne kåres 13. juli, og blir annonsert på vår Instagram-konto og på KaffeGeek.no. Juryen består av Rikke E. Wangen, Anne Caroline Thomlevold Tennøe og Nils Henrik Sjo fra KaffeGeek.

Vinnerbildene vil bli publisert på KaffeGeek sin Instagram-konto og på KaffeGeek.no etter endt konkurranse.

Bilde av en Moccamaster

Blir du en av de heldige vinnerne av en slik Moccamaster?

Regler

 • For å delta i konkurransen må du publisere bildet på Instagram og tagge kontoen #kaffegeeksommer.
 • Bildet må publiseres i løpet av konkurranseperioden, som er fra 28. juni til 12. juli.
 • Du kan kun delta med bilder som du selv har tatt, og som er tatt under konkurranseperioden. Du kan ikke delta med tidligere publiserte bilder.
 • Bilder som publiseres etter innleveringsfristen vil ikke være med i konkurransen.
 • Bilder som ikke tagges riktig vil ikke være med i konkurransen.
 • Instagram-kontoen hvor bildet legges ut må være offentlig, slik at juryen kan se bidraget.
 • Dersom det er personer med på bildet, er det innsenders ansvar å sørge for å få tillatelse til offentliggjøring av bildet. Ved bilde av barn under 15 år, må foreldre/foresatte samtykke på barnets vegne.
 • KaffeGeek forbeholder seg retten til å offentliggjøre konkurransebildene i forbindelse med omtale av konkurransen. Eventuell bruk utover dette vil avtales direkte med fotografen.
 • Ved å delta i konkurransen kan deltakere bli nødt til å gi enkelte personlige opplysninger til KaffeGeek, slik som navn og kontaktinformasjon. KaffeGeek vil behandle personopplysninger for å oppfylle sine forpliktelser i forbindelse med konkurransen, blant annet for å kontakte vinnerne, sende ut premier og publisere vinnerens brukernavn på Instagram.
 • Det er frivillig å delta i konkurransen, og dermed å oppgi personlig informasjon. Ved å delta i konkurransen aksepterer du konkurransevilkårene, og samtykker samtidig til at KaffeGeek kan behandle og publisere dine personlige data i henhold til de ovennevnte formål og i samsvar med våre retningslinjer.
 • Personopplysninger vil bli håndtert i henhold til myndighetenes krav. Ifølge loven har du alltid rett til å tilbakekalle ditt samtykke til behandling av personopplysninger. Tilbaketrekker du ditt samtykke før en vinner er kåret, oppfyller du ikke lenger kravene til å delta i konkurransen. KaffeGeek vil da ikke lenger behandle dine personopplysninger.
 • Alle persondata som blir samlet inn slettes når konkurransen er avsluttet.
 • Ved å tagge #kaffegeeksommer på Instagram i konkurranseperioden, bekrefter du at du ønsker å være med i konkurransen og at du godtar konkurransevilkårene, samt at KaffeGeek kan offentliggjøre brukernavnet ditt på Instagram dersom du vinner. Du bekrefter også at du innehar samtlige rettigheter til å publisere bildet og har samtykke fra eventuelle avbildede personer.
 • KaffeGeek forbeholder seg retten til å fjerne kommentarer og utestenge deltagere og bidrag som ikke oppfyller konkurransereglene, eller som på annen måte anses å krenke moral eller lov. KaffeGeek kan videre ikke bli holdt ansvarlig for noe innhold som en deltager publiserer i konkurransen.
 • Det er ingen kjøpeplikt for å delta i konkurransen. Vinnerne kåres blant alle de som deltar og som oppfyller konkurransekravene. Vinnerne vil bli kontaktet av KaffeGeek. Premiene sendes i posten.
 • Denne konkurransen er på ingen måte arrangert, sponset eller administrert av Facebook eller Instagram.

Relaterte artikler