Disse kakaosnurrene kommer til å bli en umiddelbar hit blant alle kaffeelskere!
Kan vi friste med deilige, nystekte kakaosnurrer med kaffe? Foto: Nadin Martinuzzi
Kanelboller er en av de mest populære bollene som finnes, og det er det god grunn til. Men de blir faktisk enda bedre når man bruker kakao i stedet for kanel. De blir luftige og søte, med deilig smak av sjokolade. Og med denne oppskriften presenterer vi noe enda bedre: kakaosnurrer med kaffe.
Kakaosnurrer er en sikker vinner for både store og små. Men dersom du ønsker en litt mer «voksen» variant, anbefaler vi å teste ut denne oppskriften på kakaosnurrer med kaffe. Bruk gjerne Evergood Classic i disse snurrene.
Oppskriften gir nok til ca. 12 store boller. Kakaosnurrene kan fint fryses ned. De holder seg best dersom de fryses ned samme dag som de lages.
Enkelte sjokolader og kaffetyper passer spesielt godt sammen.
Denne ostekaken nærmest smelter på tungen!
Kaffe med kaffebobler. Kan det bli stort bedre?
Disse muffinsene kombinerer sødmen til bananer med syrligheten og bitterheten til kaffe, og det er en perfekt kombinasjon.