At kaffe og sjokolade passer perfekt sammen, er vi mange som mener.
Moussen kan gjerne toppes med pisket krem. Foto: Colourbox.comKaffe og sjokolade har blitt kombinert i årevis, og det er det en grunn til – det er en helt upåklagelig kombinasjon. Det er en grunn til at moccaen finnes på menyen til enhver kaffebar! I denne oppskriften kombinerer vi kaffe og sjokolade i en deilig moccamousse, som har det beste fra begge verdener.
Oppskriften krever få ingredienser og er enkel å følge. Den gir nok mousse til 4 porsjoner.
* Dersom du ikke har espressomaskin og ikke får laget espresso, kan du bruke frysetørket kaffe. Denne røres da inn i sjokolademassen før du tilsetter eggeplommene.
Denne ostekaken nærmest smelter på tungen!
En deilig latte for sjokoladeelskere.
Enkelte desserter passer bedre til ulike kaffedrikker enn andre.
Selv om denne kaffen kanskje ikke er hverdagskost, passer den perfekt når man skal kose seg litt ekstra.