Non Stop-milkshake med kaffe

Dette er en uimotståelig milkshake!

Et glass med Non Stop-milkshake med kaffe står på en kjøkkenbenk Unn deg selv en Non Stop-milkshake med kaffe! Foto: Adobe Firefly

Er du på jakt etter en smakfull dessert, eller noe å kose deg med i løpet av helga? Da kan vi anbefale denne milkshaken – den lages nemlig med iskrem, Non Stop og kaffe!

Milkshake er en favoritt blant både store og små. Dersom man ønsker å gi den en ekstra dimensjon, anbefaler vi å tilsette kaffen. Dette gir nemlig en god balanse mellom søtt og bittert, og er en skikkelig nytelse for smaksløkene!

Oppskrift på Non Stop-milkshake med kaffe

Denne milkshaken egner seg best med en mørkbrent kaffe med noter av sjokolade. Bruker man en lysbrent kaffe, vil nemlig kaffesmaken forsvinne litt blant de andre smakene. Vi anbefaler derfor å bruke enten Brazilian Pea Blend Espressoeller Kontinental Franskbrent fra Coffee of the World.

Ingredienser

  • 4 kuler vaniljeiskrem
  • 60 ml espresso
  • ½ dl Non Stop
  • Sjokoladesaus

Fremgangsmåte

  1. Brygg espresso og la den avkjøles noe. Har du ikke espressomaskin, kan du fint bruke litt ekstra kraftig brygget kaffe.
  2. Ha iskrem, espresso og Non Stop i en blender. Kjør til iskremen og espressoen blander seg godt, og Non Stopene blir delvis knust.
  3. For ekstra sjokoladesmak, ha litt sjokoladesaus på innsiden av et høyt glass. Hell oppi milkshaken. Pynt gjerne med pisket krem, sjokoladesaus og hakkede Non Stop!