Perfekt for hektiske hverdager!
Foto: Colourbox.com
Disse frokostbarene er enkle og raske å lage – og ikke minst smaker de utrolig godt. De er også veganske, og kan gjøres glutenfrie ved å bruke glutenfri havregryn og glutenfri Rice Krispies.
I denne oppskriften kan du bruke ditt favorittnøttesmør – for eksempel peanøttsmør, mandelsmør eller hasselnøttsmør. Er nøttesmøret veldig hardt, kan det være lurt å putte det i mikroen i 10–20 sekunder for å myke det opp. Da blir det nemlig enklere å blande det med resten av ingrediensene.
Ønsker du frokostbarer med høyere proteininnhold, kan du bytte ut kakaopulveret med proteinpulver med sjokoladesmak. Og ønsker du en barnevennlig variant, kan du droppe espressopulveret.
Frokostbarene har en holdbarhet på opptil 2 uker når de oppbevares i en lufttett beholder i kjøleskapet.
Oppskrift hentet fra: today.com
Dette blir en skikkelig oppgradering av frokosten på hjemmekontor!
Tykke og luftige pannekaker med deilig smak av kaffe!
En frokost som fungerer minst like bra som dessert!
Raskt, enkelt – og ikke minst godt.