Denne kaffen fungerer som både frokost og mellommåltid!
Denne iskaffen er et lite mellommåltid i seg selv. Den er derfor perfekt som en liten ‘pick-me-up’ i løpet av dagen, for eksempel når man treffer den såkalte 14-knekken. Den er også perfekt som frokost!
Noe av det beste med denne oppskriften, er at den er enkel å tilpasse. Du kan for eksempel:
Man skal originalt bruke espresso i denne oppskriften, men dersom du ikke har tilgang til det, går det også fint an å bruke ekstra sterkt brygget kaffe. Velg da en mørkbrent og kraftig kaffe, slik som for eksempel Brazilian Pea Blend Espresso eller Kalossi Blend Espresso fra Coffee of the World. Bruk gjerne en presskanne eller en AeroPress (helst med invertert metode!), ettersom disse bryggemetodene gir mer fylde til kaffen enn filterkaffe.
Næringsrik og mettende!
Å tilsette krydder i kaffen gir mange nye smaksopplevelser.
Denne iskaffen kan nytes døgnet rundt – med god samvittighet.
Selv om proteinpulver kan være nyttig for de som sliter med å få i seg nok proteiner, klarer de fleste å dekke dette behovet gjennom kostholdet.