En perfekt frokostkaffe!
Banankrem passer ypperlig sammen med kaffe. Foto: Adobe FireflyDersom du ikke er et frokostmenneske, er det perfekt å lage seg denne iskaffen. Ikke bare får man energi fra koffeinet, men man vil også få i seg viktige næringsstoffer gjennom bananen. Og ikke minst – den smaker utrolig godt!
Et lite tips med denne oppskriften er å bruke frosne bananer. Da trenger man nemlig ikke tilsette isbiter i banankremen, noe som gjør at den ikke «vannes» ut. Har du ikke frosne bananer, smaker det imidlertid også nydelig med isbiter. Kremet og god blir den uansett!
Bruk gjerne en kraftig kaffe i denne oppskriften. Det passer nemlig utrolig godt sammen med banankremen. Prøv gjerne Brazilian Pea Blend Espresso eller Huehuetenango Guatemala fra Coffee of the World-serien. Dersom du ikke har espressomaskin, kan du trakte litt ekstra sterk kaffe. Bruk da gjerne presskanne for at kaffen skal få mye fylde.
Denne kaffen fungerer som både frokost og mellommåltid!
Næringsrik og mettende!
Disse muffinsene kombinerer sødmen til bananer med syrligheten og bitterheten til kaffe, og det er en perfekt kombinasjon.
Her får du oppskriften på deilig bananbrød med sjokolade og kaffe!