En enklere dessert finnes omtrent ikke!
Foto: Colourbox.comItaliensk kaffekrem er en myk og luftig dessert som lages med kun tre ingredienser. Hvem som helst kan altså klare å lage denne deilige kremen!
Det finnes mange varianter av denne kaffekremen. Her kan man altså teste ut ulike oppskrifter frem til man finner sin favoritt. Man har også mange muligheter til å lage sine egne varianter av oppskriften – for eksempel kan man tilsette vaniljeekstrakt, favorittbrennevinet sitt, sjokoladebiter eller knuste kjeksbiter. Kaffekremen kan også gjøres vegansk ved å bytte ut kremfløten med en vegansk fløte.
Italiensk kaffekrem skal egentlig lages med espresso, men dersom du ikke har tilgang til en espressomaskin, går det også fint å bruke kaffe som er brygget ekstra sterk. Lag da gjerne kaffen på en presskanne eller en AeroPress. Vi anbefaler å bruke en mørkbrent kaffetype, slik som for eksempel Brazilian Pea Blend Espresso fra Coffee of the World.
Denne oppskriften er en standardoppskrift, som gjerne kan brukes som utgangspunkt for å lage egne varianter. Oppskriften gir nok til 4 porsjoner.
Oppskrift hentet fra: anitalianinmykitchen.com
Lager du denne kaken, kan du trygt invitere gjester på kaffe og kake.
Har du lyst til å imponere gjestene dine? Da bør du servere denne kaken!
En ny vri på den trendy dalgonakaffen.