Oppskrift på iskaffe mocca med sjokolademelk!

Med kaldbrygget kaffe blir denne ismoccaen ekstra god!

Finnes det noe bedre enn kaffe og sjokolade i kombinasjon? Vi tror ikke det – så derfor har vi laget vår egen KaffeGeek Original-oppskrift på iskaffe mocca med sjokolademelk!

Det finnes mange ulike varianter av iskaffe mocca, men vår favoritt er å bruke kaldbrygget kaffe og sjokolademelk, samt sjokoladesaus for ekstra smak av sjokolade. Denne iskaffen kan nytes morgen som kveld!

Slik lager du iskaffe mocca

I denne oppskriften har vi valgt å kaldsteame sjokolademelken. Dette kan enkelt gjøres med en liten melkeskummer, en håndmikser eller stavmikser. Bruk det du har tilgjengelig!

Til den kaldbryggede kaffen anbefaler vi å bruke en mørkbrent kaffetype. Vi har brukt Brazilian Pea Blend Espresso fra Coffee of the World. Den blir nemlig sødmefull og kraftig, og er nydelig i kombinasjon med sjokolade!

Ingredienser

  • 1 dl kaldbrygget kaffe
  • 2 dl sjokolademelk
  • Sjokoladesaus
  • Hvit sjokolade
  • Isbiter

Fremgangsmåte

  1. Gjør klar den kaldbryggede kaffen dagen i forveien.
  2. Hell sjokoladesaus på innsiden av et høyt glass.
  3. Fyll glasset med isbiter.
  4. Hell oppi kaldbrygget kaffe.
  5. Kaldsteam sjokolademelken, og hell oppi kaffen.
  6. Pynt eventuelt med revet hvit sjokolade!

Relaterte artikler