Med kaldbrygget kaffe blir denne ismoccaen ekstra god!
Det finnes mange ulike varianter av iskaffe mocca, men vår favoritt er å bruke kaldbrygget kaffe og sjokolademelk, samt sjokoladesaus for ekstra smak av sjokolade. Denne iskaffen kan nytes morgen som kveld!
I denne oppskriften har vi valgt å kaldsteame sjokolademelken. Dette kan enkelt gjøres med en liten melkeskummer, en håndmikser eller stavmikser. Bruk det du har tilgjengelig!
Til den kaldbryggede kaffen anbefaler vi å bruke en mørkbrent kaffetype. Vi har brukt Brazilian Pea Blend Espresso fra Coffee of the World. Den blir nemlig sødmefull og kraftig, og er nydelig i kombinasjon med sjokolade!
Den søte drikken får en uslåelig kombinasjon av smaker.
Det er vanskelig å tenke seg en bedre duo enn kaffe og sjokolade.
Perfekt for alle kaffe- og skokoladeelskere!
Se for deg en brownie toppet med kaffe- og sjokoladekrem som smelter på tungen. Prøv Ida Gran-Jansens oppskrift på denne farlig gode brownien!