Kom i julestemning med reinsdyrkonfekt!

Deilig konfekt med smak av sjokolade og kaffe.

Mange reinsdyrkonfekt står på en tallerke Reinsdyrkonfektene smaker godt, og er søte å se på!

Det er aldri for tidlig å begynne med julebaksten!

Dersom du har lyst til å prøve en ny oppskrift for å komme i julestemning, anbefaler vi å lage reinsdyrkonfekt. Ikke bare smaker de godt, men de ser også utrolig søte ut!

Oppskrift på reinsdyrkonfekt

Se video av fremgangsmåten på KaffeGeek sin Instagram-konto.

Ingredienser

  • 400 gram melis
  • 5 ss kakao
  • ½ ts salt
  • 4 ss vaniljesukker
  • 1 dl kaffe – gjerne Evergood Juleblanding for ekstra smak av jul
  • 200 gram smeltet smør
  • 1 pose saltkringler
  • Non-stop
  • Spiselige øyne
  • Kokesjokolade eller sjokoladepletter (til smelting)

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen melis, kakao, salt, vaniljesukker, kaffe og smeltet smør. Rør til alt er godt blandet. Sett deigen i kjøleskapet i minst én time.
  2. Når deigen er avkjølt, trill små kuler av den.
  3. Smelt sjokolade over vannbad.
  4. Dypp kulene i sjokoladen, og legg dem over på et fat. La sjokoladen stivne fullstendig.
  5. Lag gevir av saltkringlene ved å dele dem i to.
  6. Bruk en liten kakestikke eller lignende til å lage to små hull i konfektene, slik at det er lettere å feste gevirene.
  7. Stikk gevirene inn i hullene.
  8. Fest på spiselige øyne og non-stop-nese. Bruk smeltet sjokolade som «lim».
  9. Server sammen med nytraktet julekaffe!

Relaterte artikler