Coca-Cola med kaffe på trappene

I 2021 kommer en stor nyhet fra Coca-Cola, nemlig Cola med kaffe. Nyheten lanseres først i USA.

En kaffekopp med cola står på et bord sammen med colabokser. Produktet omtales som en «forfriskende kaffe». Foto: Sjo og Floyd

I januar 2021 lanseres Coca-Cola med kaffe. Det omtales som selskapets største innovasjonsnyhet i 2021. Riktignok er denne nyheten i første omgang bare forbeholdt det amerikanske markedet. Med tanke på hvor populært kombinasjonen kullsyreholdig drikke og kaffe er blitt mange steder – for eksempel kaffe & tonic – blir det spennende å se om Coca-Cola-elskere omfavner det nye produktet.

Ifølge selskapet skal man med Coca-Cola med kaffe fortsatt kunne fornemme den unike Cola-smaken, men den skal altså kombineres med «en rik og luksuriøs smak av 100 % brasiliansk kaffe». I tillegg skal kaffebrusen også lanseres i to andre smaksvarianter: vanilje og karamell.

En unik hybrid

– Dette blir en unik hybrid som vil bli den første i en ny kategori som vi kaller forfriskende kaffe, sier Jaideep Kibe, visepresident i Coca-Cola Trademark og Coca-Cola Nord-Amerika.

Han legger forøvrig til at dette er en av selskapets mest suksessfulle innovasjoner basert på de testene som foreløpig er gjennomført.

Ifølge Kibe svarte mer enn 80 % av deltakerne i smakstestene som ble gjennomført at de ønsket å kjøpe dette produktet. Hvorvidt det slår an, gjenstår imidlertid å se.

Relaterte artikler