Se for deg en brownie toppet med kaffe- og sjokoladekrem som smelter på tungen. Prøv Ida Gran-Jansens oppskrift på denne farlig gode brownien!
Får du også vann i munnen av å tenke på denne kaken? Foto: Ida Gran-Jansen
Vi kommer aldri til å gå lei av kombinasjonen kaffe og sjokolade, eller kombinasjonen kaffe og matlaging – spesielt ikke når det kommer til kaker. Vi gir deg derfor her en oppskrift på en deilig og klissete brownie med kaffeglasur som smelter på tungen.
Når du velger kaffe, er det viktig å vite at ikke alle kaffetyper passer like godt til sjokolade eller kremfløte. I denne oppskriften er det brukt Evergood Classic, som passer utmerket.
Beregn ca. 50 minutter på å lage brownie med kaffeglasur.
Oppskriften er lånt fra Ida Gran-Jansen sin blogg.
Denne ostekaken nærmest smelter på tungen!
Disse sjokoladekakebitene med sjokoladeglasur smaker ikke bare digg – de er også enkle å lage.
Ganachen blir faktisk så god at den kan spises alene!
En kake til halloween? Eller bare en skikkelig god høstkake? Prøv Ida Gran-Jansens oppskrift.